Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور یادگیری والیبال ماهیانه بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان هزینه دارد و یک ورزشکار حرفه ای تا ۴ میلیون تومان در ماه باید برای این ورزش هزینه کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، چند سالی است که به دلیل موفقیت‌های روزافزون و چشمگیر تیم ملی والیبال در مسابقات مختلف، افراد زیادی به سمت این رشته ورزشی رفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش می‌خواهیم به والیبال از دریچه اقتصادی نگاهی بیاندازیم.
لباس ورزشی، سالن، توپ والیبال و کفش از مهم‌ترین امکانات برای یادگیری والیبال است و از این بین سالن و توپ به عهده آموزش دهنده است و کفش و لباس ورزشی را ورزشکار باید تهیه کند.

شهریه کلاس‌های آموزشی ماهیانه بین ۱۲۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است که در نقاط مختلف شهر با توجه به هزینه‌های سالن و دستمزد مربیان متفاوت است. همچنین لباس‌هایی که آکادمی‌ها برای ورزشکاران تهیه می‌کنند بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد و کفش‌هایی که ورزشکاران این رشته به پا می‌کنند بین ۳۰۰ هزار تا ۴ میلیون تومان متغیر است.

برای یک ورزشکار مبتدی و نوآموز یک جفت کفش ۶ ماه کار می‌دهد و در سال ۲ جفت کفش کفایت می‌کند، اما ورزشکاران حرفه‌ای حداقل ۳ جفت کفش در سال می‌پوشند.

اگر هزینه‌های نوآموزان والیبال را در طول سال تقسیم کنیم، در بهترین حالت هر ماه ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان یک ورزشکار باید برای رشته ورزشی خود خرج کند و در گران قیمت‌ترین حالت بین ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان مخارج ماهانه یک نوآموز والیبال خواهد بود.

اما والیبال برای ورزشکاران حرفه‌ای ورزشی گران قیمت تر است چرا که آن‌ها برای اینکه کیفیت کار خود را بالا ببرند هزینه بیشتری باید برای کفش‌های با کیفیت بدهند که بین ۳ تا ۵ میلیون است. همچنین مکمل‌های ورزشی، زانوبند و آرنج بند، هزینه سالن‌های بدنسازی و مربی بدنساز نیز به عهده خود ورزشکار است که هر کدام حداقل ماهی یک میلیون تومان آب می‌خورد.

با احتساب هزینه‌های بالا برای یک والیبالیست حرفه‌ای، آن‌ها ماهانه بین ۳ تا ۴ میلیون برای پیشرفت و موفقیت در ورزش از جیب خود هزینه می‌کنند.

فرزاد ملابهرامی، بازیکن تیم والیبال سپاهان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، در خصوص هزینه‌های والیبالیست‌ها، اظهار کرد: یک ورزشکار والیبال در سال حداقل ۳ جفت کفش نیاز دارد که در بهترین حالت ۳ میلیون تومان هزینه هر جفت کفش است. همچنین باید برای سالن‌های بدنسازی بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان ماهانه هزینه بپردازیم و مکمل‌های مجازی که باید مصرف کنیم بسیار قیمت بالایی پیدا کرده اند که در طول سال ۱۰ الی ۱۲ میلیون تومان هزینه دارند.

وی همچنین ادامه داد: ورزشکارانی که حرفه‌ای هستند، باید حرفه‌ای هم کار کنند و با وجود این شرایط اقتصادی، اوضاع سختی دارند.

کد خبر 439298

منبع: ایمنا

کلیدواژه: والیبال تیم ملی والیبال والیبال ایران هزینه ورزش والیبال ورزش والیبال تیم والیبال سپاهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیون تومان هزار تومان یک ورزشکار هزینه ها حرفه ای جفت کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • لحظه دیده شدن یسنا از دریچه دوربین نصب شده بر روی کایت
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • هواداران رودا خوشحال از صعودی که سرانجام نداشت
  • پافشاری اوکراین برای گرفتن پهپاد پیشرفته آمریکایی
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • فوتبال از دریچه فان؛ متس هوملس، کابوس مهاجمان
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دیدار پرسپولیس و سپاهان از دریچه دوربین ایسنا
  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ قیمت طلا و سکه صعودی شد